ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ

Σπόροι
Προϊόντα Θρέψης - Λίπανσης
Βιολογικά βοηθητικά
ανάπτυξης φυτών
Φυτοπροστασία

 

ΧΗΜΙΚΑ

A’ ύλες βιομηχανίας τροφίμων
 
 

Greenco - 26η Agrotica

image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1 image-1
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ GREENCO ΣΤΗΝ 26η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ
(28-31/1/2016)

Η greenco πιστή στο ραντεβού της φετινής AGROTICA 2016 έδωσε για άλλη μια χρονιά την δυναμική της παρουσία ,στηρίζοντας τον θεσμό και την Ελληνική αγροτική οικονομία.

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια για την άψογη συνολική παρουσίαση της εταιρίας, των καινοτόμων προϊόντων της και των υπηρεσιών που παρέχει.

Η εταιρία μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον γεωπόνων , παραγωγών, νέων αγροτών και πλήθος άλλων επιστημονικών φορέων από όλη την Ελλάδα και χώρες των Βαλκανίων, ενώ χαρακτηριστική ήταν η επίσκεψη εκπροσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα μας δόθηκε η ευκαιρία αφενός να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα της εταιρίας στους επισκέπτες της έκθεσης και αφετέρου ο αγροτικός κόσμος να γνωρίσει νέα καινοτόμα προϊόντα ως αποτέλεσμα έρευνας Ελληνικών και διεθνών ινστιτούτων έρευνας και ανάπτυξης.

Το σύνολο των εκθεμάτων περιελάμβανε 11 ποικιλίες βαμβακόσπορου, σπόρους σιτηρών, υβρίδια καλαμποκιού , προϊόντα για βασική και επιφανειακή θρέψη - λίπανση , ειδικά βιολογικά προϊόντα θρέψης - λίπανσης με οργανική ουσία, αμινοξέα, μυκόρριζες κ.ά.

Η επιτυχημένη συμμετοχή της greenco στην Agrotica 2016 επισφραγίσθηκε με εμπορικές συμφωνίες ενώ τα επαινετικά σχόλια των επισκεπτών μας οδήγησαν στην απόφαση να ανανεώσουμε την συμμετοχή μας στην επόμενη Agrotica του 2018.

 


Greenco - 25η Agrotica 2014

 

Loading image. Please wait
Εντυπωσιακή ήταν και πάλι η συμμετοχή της Greenco στην 25η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA 2014. Όπως πάντα η GREENCO έδωσε το παρόν σε γεγονότα αγροτικού ενδιαφέροντος θέλοντας να συμβάλει στην ενημέρωση των νέων εξελίξεων και καινοτομίας σε θέματα έρευνας και νέων τεχνολογιών με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη της ελληνικής Γεωργίας.

Ιδιαίτερο γεγονός στην ολοκληρωμένη παρουσία της GREENCO στην περσινή AGROTICA ήταν η συμμετοχή της AGRISCIENCE LABORATORIES που αποτελεί μια ξεχωριστή εταιρεία που υποστηρίζει την GREENCO στο ερευνητικό τομέα του πολλαπλασιαστικού υλικού στη διατήρηση, βελτίωση ποικιλιών καθώς και στην σποροπαραγωγή. Η AGRISCIENCE LABORATORIES ίσως να αποτέλεσε το ιδιαίτερο γεγονός στην συγκεκριμένη AGROTICA γιατί είναι πιθανότατα το μόνο ιδιωτικό ερευνητικό κέντρο σε όλα τα Βαλκάνια που διαθέτει τράπεζα γενετικού υλικού δημιουργεί νέες ποικιλίες σε φυτά μεγάλης καλλιέργειας , ενώ η διατήρηση, η βελτίωση των ποικιλιών και η σποροπαραγωγή υποστηρίζεται από μεγάλη εμπειρία , γνώση και επιστημονικό προσωπικό αναγνωρισμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται από την συνεργασία που υπάρχει με τα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας και τα αντίστοιχα τμήματα γενετικής και βελτίωσης των φυτών . Στην όλη παρουσία της GREENCO και με αφορμή την AGROTICA δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει ο αγροτικός κόσμος και την εταιρία ORANGE - LOGISTICS. Η ORANGE - LOGISTICS δραστηριοποιείται στους τομείς των φυτοπροστατευτικών προϊόντων με formulation και συσκευασία τελικών προϊόντων, καθώς και την επένδυση και συσκευασία σπόρων στο εργοστάσιο του Ύπατου Θηβών.

Εκείνο που χαρακτήρισε αυτήν την AGROTICA ηταν η αυξημένη επισκεψιμότητα συγκριτικά με την προηγούμενη καθώς και το ενδιαφέρον απο νέους ανθρωπους που δραστηριοποιούνται η θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα . Η GREENCO παρουσίασε στον τομέα θρέψη - λίπανση μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπως αζωτούχων λιπασμάτων, θειοφωσφορικές αμμωνίες, σύνθετα κοκκώδη λιπάσματα, υδατοδιαλυτά λιπάσματα και ιχνοστοιχεία που καλύπτουν πλήρως τις θρεπτικές απαιτήσεις κάθε καλλιέργειας , καθώς και την στρατηγική της συνεργασία με τον όμιλο SIRIAC στον τομέα των λιπασμάτων. Μεγάλο επίσης ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας για την σειρά των βιολογικών βοηθητικών ανάπτυξης φυτών Italpollina, Dix, Duetto κ.α Στο τομέα των σπόρων εκτός από τις γνωστές ποικιλίες βαμβακόσπορου Hersi , Sandra, Andromeda κ.α περίμενε μια έκπληξη στους αγρότες η παρουσίαση των νέων υβριδίων μηδικής και διπλοειδούς βρώμης που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στον ελλαδικό χώρο. Η ιδιαίτερη βράβευση της GREENCO απο την διοίκηση της ΔΕΘ και της AGROTICA καθως και ο τρόπος με τον οποίο αγκάλιασε ο γεωπόνικος κλάδος και ο αγροτικός κόσμος την μοναδικά ολοκληρωμένη παρουσία της GREENCO μας δεσμεύει να υποσχεθούμε ότι στην επόμενη AGROTICA θα δικαίωσουμε τις προσδοκίες του αγροτικού πληθυσμού.

 
 
 
 
 
 
 
© 2014 Greenco

 3 χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Χαλάστρας | Τηλέφωνο: +30 2311 801100, +30 2311 801190 | customer-service@greenco.gr