ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ

Σπόροι
Προϊόντα Θρέψης - Λίπανσης
Βιολογικά βοηθητικά
ανάπτυξης φυτών
Φυτοπροστασία

 

ΧΗΜΙΚΑ

A’ ύλες βιομηχανίας τροφίμων
 
 

 
Ανανέωση συνεργασίας με την ΑΕΛ

Με την ΑΕΛ να πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν και να κερδίζει την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής χάρη και στη στήριξη της εταιρείας Greenco, η συνεργασία της ομάδας μπάσκετ μαζί της συνεχίζεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2016-17). Το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στην μπροστινή πλευρά των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας.

Η Greenco είναι μια ελληνική δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς αγροεφοδίων, πρώτων υλών και πρόσθετων για τη βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών. Από το ξεκίνημα της σεζόν 2013-14 συνεργάζεται με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, αποτελώντας βασικό χορηγό της.

Για μία ακόμη χρονιά η διάθεση για σταθερές οικογενειακές σχέσεις με τους συνεργάτες και υποστηρικτές του συλλόγου μας επιβεβαιώνεται, ώστε να υπάρξουν για όλους τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Άλλωστε και η Greenco τονίζει ότι: «Καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη σας»!


 
Στα «βυσσινί» η κούπα

Πρωταθλητές Θεσσαλίας αναδείχθηκαν οι έφηβοι της ΑΕΛ, αφού επικράτησαν στο κλειστό του Αλμυρού του ΓΣ Βόλου με 51-44.

Μία νίκη που οδηγεί τους μικρούς «βυσσινί» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και οι παίκτες της ΑΕΛ, διεύρυναν τη διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Δεκάλεπτα: 13-12, 24-21, 34-29, 51-44

ΑΕΛ (Βαγιόπουλος-Αμδίτης): Σαριμπαλίδης 2, Λαλάκης 6, Τζήμας 4, Τσαδήμας 5, Χρόνης, Παπαϊωάννου 3 (1), Μπεχλιβάνος 19 (2), Σταθάκος 9, Μαργαρίτης, Καλαμάκης, Μπερδάνης 3

ΓΣ Βόλου (Ντάκης-Κοσμάτος): Ντάκης 4, Σέρρης 11, Τάσος 2, Κορτέσης 3, Ηλιόπουλος, Τσουράπας, Σωτηρίου, Νικηφόρος, Κωστούλας 19 (3), Παπαδόπουλος 1, Τσίρος 3 
ΑΕΛ και Greenco μαζί

Η διοίκηση της ΑΕΛ είναι πάντα υπέρ των σταθερών, οικογενειακών σχέσεων, και στην οικογένειά της συμπεριλαμβάνεται η εταιρεία Greenco, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η επωνυμία της Greenco, για μία ακόμη χρονιά λοιπόν, και για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 που θα βρει την ομάδα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, θα εμφανίζεται στην μπροστινή πλευρά της αγωνιστικής εμφάνισης, ενώ ευχή όλων είναι αυτή η σχέση να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Η εταιρεία Greenco είναι μια ελληνική δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς αγροεφόδιων, πρώτων υλών και πρόσθετων για την βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών. Οι τομείς πάνω στους οποίους δραστηριοποιείται είναι οι:

-Έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία ελληνικών σπόρων (βαμβακιού, σιταριού κλπ)
-Εμπορία λιπασμάτων και προϊόντων φυτοπροστασίας.
-Εμπορία και διανομή πρώτων και βοηθητικών υλών, πρόσθετων, συντηρητικών, αντιοξειδωτικών, ιχνοστοιχείων κλπ για τη βιομηχανία τροφίμου και ζωοτροφών.

Συνεργαζόμενη στρατηγικά με κορυφαίους παραγωγούς του εξωτερικού, η Greenco αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Αξίζει ν' αναφερθεί εξάλλου πως η Greenco, στο πλαίσιο ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, κινείται πάντα προς την κατεύθυνση της μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου της σε συνεργασία με τους φορείς του κλάδου και την τοπική κοινωνία. Έτσι, δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και για την ανάπτυξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και προστασίας του Περιβάλλοντος.


 
Η Greenco χορηγός της ομάδος μπάσκετ της Α.Ε.Λάρισας

Στο πλαίσιο της προσφοράς της στην κοινωνία και ειδικότερα στους νέους, η Greenco για το αγωνιστικό έτος 2014-2015 αποτελεί βασικό χορηγό της ομάδος μπάσκετ της ΑΕΛ. Η συνεργασία αυτή αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης περσινής συνεργασίας. Η ΑΕΛ μετά από 11 αγωνιστικές είναι πρώτη στη βαθμολογία με 11 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αποτελεί το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

 
 
 
 
 
 
 
© 2014 Greenco

 3 χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Χαλάστρας | Τηλέφωνο: +30 2311 801100, +30 2311 801190 | customer-service@greenco.gr