ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ

Σπόροι
Προϊόντα Θρέψης - Λίπανσης
Βιολογικά βοηθητικά
ανάπτυξης φυτών
Φυτοπροστασία

 

ΧΗΜΙΚΑ

A’ ύλες βιομηχανίας τροφίμων
 
 

 
Η GREENCO Agribusiness αναθέτει στην SIPCAM Ελλάς, την αποκλειστική διανομή σε ολόκληρη τη Νότια Ευρώπη, όλων των σπόρων που παράγει

Αγαπητέ συνεργάτη, Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η GREENCO Agribusiness προχώρησε σε συμφωνία με την SIPCAM ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ -μέλος του πολυεθνικού ομίλου SIPCAM-OXON- για την αποκλειστική διανομή όλων των σπόρων που παράγει. Με βάση την σημαντική αυτή συμφωνία η SIPCAM από την ερχόμενη καλλιεργητική περίοδο θα προωθήσει τις ποικιλίες σπόρων βαμβακιού, σιταριού, κριθαριού κ.α., της GREENCO, στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Νότια Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία και Κύπρο).

Αυτή η στρατηγική συνεργασία αποτελεί σημαντικό βήμα ανάπτυξης της εταιρείας μας, στοχεύει τόσο σε περεταίρω διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, όσο και σε καλύτερη υποστήριξη των καλλιεργητών. Οι σπόροι των ποικιλιών βάμβακος Hersi, Sandra, Νeli, Andromeda, κ.α., η πολλά υποσχόμενη, πρώιμη Fidel, που δίνει και φέτος κορυφαίες αποδόσεις, όπως και άλλες νέες ποικιλίες που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς ως αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας μας, προσφέρουν στον παραγωγό μία πλήρη παλέτα επιλογών για όλες τις εδαφοκλιματικές συνθήκες της χώρας μας.

Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την μέχρι σήμερα στήριξη και συνεργασία τα τελευταία οκτώ χρόνια, η οποία συνέβαλε καταλυτικά στην εξέλιξή μας.

Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα δώσει μια νέα αναπτυξιακή πνοή, επιτρέποντάς μας να επικεντρώσουμε στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων για να ενισχύσουμε περεταίρω αυτή την πολλά υποσχόμενη συνεργασία, και να συμβάλλουμε ακόμη περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας και σε υψηλές αποδόσεις για τον έλληνα αγρότη. Με εκτίμηση,

Νικόλαος Καζαντζής Γενικός διευθυντής GREENCO Agribusiness ΕΠΕ


 
 
 
 
 
 
 
© 2014 Greenco

 3 χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Χαλάστρας | Τηλέφωνο: +30 2311 801100, +30 2311 801190 | customer-service@greenco.gr